ProizvodMašine za pranje sudova3290174812XS 4A4M4PBXS 4A4M4PBDishwashersTD0049373energy_class:AfilterAttr:UgradnafilterAttr:14filterAttr:Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)filterAttr:A

XS 4A4M4PB Mašina za pranje sudova I-Pro Shine Serija 6

A

Ugradna, 14 kompleta, Klasa A, 10, Ne

XS 4A4M4PB Mašina za pranje sudova I-Pro Shine Serija 6

A

Ugradna, 14 kompleta, Klasa A, 10, Ne

  • A energetska klasa
  • Dot Matrix UI
  • Inverter motor
  • Dodatni ciklusi + Flex zona
  • AI programi
  • Half Load opcija
  • H-Spray
  • Powerwash sistem
  • Maxi Tub kada
  • Sklopive police
  • Automatsko otvaranje vrata
  • Tihi rad
  • Extra Dry
  • hOn aplikacija
  • 60% bolji rezultati čišćenja
  • Cutlery Shine Plus
  • Treća korpa
  • Sliding klizne šarke
  • Crystal Protect
  • Podno osvetljenje
  • LED osvetljenje
  • Total water block sistem
  • Easyclick

I-Pro Shine Serija 6

Haier I-Pro Shine Serija će vam ponuditi najnovije tehnološke inovacije i dizajn koji vam pruža različitie mogućnosti skrojene po vašoj meri. Haier I-Pro Shine je sinonim za vrhunske performanse i visoku efikasnost zahvaljujući Brushless Inverter Motoru. Veštačka inteligencija dostigla je svoj vrhunac u kombinaciji sa inovativnom hOn aplikacijom i dva namenska automatska programa pranja, koji vam garantuju najbolje rezultate i performanse, a istovremeno i najnižu potrošnju energije i vode.
Performance in Class A 

A energetska klasa

Najinovativnija tehnologija, za najbolju energetsku klasu. Brushless Inverter Motor i visokotehnološki inženjering omogućavaju vam da poštujete životnu sredinu a zahvaljujući novoj energetskoj klasi A, ostvarite maksimalne performanse uz minimalnu potrošnju.
A real-time control dashboard

Intuitivni displej

DotMatrix je intuitivni displej koji vam pruža revolucionarno iskustvo korišćenja tako što vam pruža uvid u sve potrebne informacije, kao što su ECO indeks, potrošnja vode, temperatura i vreme trajanja ciklusa. Svi vaši ciklusi pranja će biti pod kontrolom!
Unleash the power of the innovative and durable motor

Inverter motor

Zahvaljujući kombinaciji inovativnog Inverter motora moćnih performansi i pažljivo kreiranih sistema pranja posuđa, vaša nova mašina za sudove dostiže novu B energetsku klasu efikasnosti.
We have great programs for your washing

Dodatni ciklusi + Flex zona

Otkrijte na stotine rešenja spremnih da brigu o vašem posuđu podignu na viši nivo. Ukoliko želite da koristite istovremeno različita rešenja, možete koristiti Flex Zone ciklus pranja, koji će nežno oprati posuđe u gornjoj korpi, dok će najintenzivnije ribati posuđe u donjoj korpi.
The right cycle sets itself

Veštačka inteligencija i senzori pod vašom komandom

Veštačka inteligencija i čitav set senzora spremni su da unesu dozu budućnosti u performanse Haier mašina za pranje sudova, a da pri tom pripaze na efikasnost. Zaista, korisnici će moći da uživaju u višku vremena za svoje omiljene aktivnosti, obzirom na to da mašina za pranje sudova može autonomno da izabere optimalan ciklus koji će pokrenuti u pogledu rezultata pranja, potrošnje energije i vode.
A dishwasher that adapts to your needs

Smanjite potrošnju uz Half Load opciju

Half Load opcija savršena je za blago zaprljano posuđe koje odgovara približno polovini kapaciteta mašine za pranje sudova. Izborom ove opcije možete uštedeti vreme, struju i vodu bez odricanja od performansi.
A brand-new functional design

Novi funkcionalni dizajn

Izvanredni rezultati pranja čak i na brzim programima. Sve je to moguće zahvaljujući potpuno novoj "H" prskalici, dizajniranoj da ima dvostruku putanju kretanja i najbolju pokrivenost svih sudova.
Performance increases, without waste

Powerwash sistem

Uživajte u briljantnim rezultatima uz 4 puta više protoka vode, zahvaljujući Haier Powerwash sistemu sa 4 dodatne prskalice smeštene u donjoj korpi. Kada je reč o jačini, ovaj sistem ima protok od 13 litara vode u minuti za razliku od standardnih modela koji imaju protok od 3 litre u minuti. Sve ovo je osmišljeno tako da lako ukloni čak i najtvrdoglavije fleke: izvanredne performanse pranja, bez povećanih troškova električne energije.
The capacity you don't expect

Maxi Tub kada

Uživajte u višem, širem i dubljem prostoru unutar mašine za pranje sudova zahvaljujući Maxi Tub kadi. Unutrašnji prostor obezbeđuje jedan od najvećih kapaciteta na tržištu za standardne mašine za pranje sudova, u koji staje čak i najveće kuhinjsko posuđe, kao što su plehovi za rernu, daske za sečenje i činije za salatu.
Low Noise Level

Tišina u kojoj ćete uživati

Predstavljamo vam I Pro Shine seriju - gde se najsavremenija tehnologija Inverter motora kombinuje sa naprednim zvučno-izolacionim inovacijama. Tihi rad ovih mašina obezbediće vam mir i tišinu dok uživate u vašim omiljenim aktivnostima.
Extra Dry

Za vrhunske rezultate sušenja

Ako vam je potrebno da se vaše posuđe savršeno osuši, možete da izaberete opciju Extra Dry sa Haier I-Pro Shine ekrana. Trajanje završnog ispiranja će se produžiti za 10 minuta, a čak i čaše i plastični predmeti će biti suvlji nego ikada.
The perfect cycle for every load

hOn aplikacija

Zahvaljujući ovoj inovativnoj aplikaciji bićete obavešteni kada vaša sudomašina završi ciklus pranja ili kada joj je potrebno održavanje. Osim toga, dobićete savet kako da optimizujete punjenje ali i kako da postignete pravilan, efikasniji i brži ciklus za savršene rezultate štedeći istovremeno vreme i novac.
Better cleaning. 60% more.

60% bolji rezultati čišćenja

"Cutlery Shine Plus i H-Spray tehnologije omogući će vašem posuđu besprekoran sjaj . Savršena kombinacija za do 60% bolje performanse čišćenja*. *U poređenju sa mašinom za pranje sudova opremljenom standardnim sistemima za pranje posuđa. "
Cutlery that is always perfectly clean

Za savršeno čist pribor za jelo

Cutlery Shine Plus je inovativna patentirana tehnologija koja, zahvaljujući pet specijalnih mehaničkih rotirajućih četki i dodatnoj prskalici na vrhu kade, garantuje najbolje rezultate čišćenja.
A clever legenda for the best cleaning results

Treća korpa

Treća korpa je posebno razvijena da bi se prilagodila priboru za jelo. Prateći intuitivnu legendu, korisnici će naučiti kako da savršeno postave svoj pribor za jelo, što će im omogućiti da postignu najbolji mogući rezultat pranja.
At the height of every kitchen

Za ugradnju "pod konac"

Haier sudomašina je dizajnirana da stvari učini jednostavnijim, pa čak i ugradnju. Zahvaljujući naprednom rešenju sa kliznim šarkama, konfiguracija vrata je savršena za bilo koju visinu nameštaja i zadovoljava sve potrebe u kuhinji, istovreemeno zahtevajući izuzetno laku instalaciju.
Designed to best position your dishes. 

Dizajnirane za najbolje pozicioniranje vaših sudova

Rasporedite vaše posuđe po želji, zahvaljujući fleksibilnoj donjoj korpi opremljenoj sa 8 sklopivih polica, koje možete povući gore ili dole. Na taj način možete dobiti dodatan prostor za savršeno čišćenje vašeg posuđa.
The utmost care at your service

Crystal Protect korpe

Haier Crystal Protect korpe za pranje posuđa su specijalno razvijene kako bi omogućile dodatnu brigu o Vašim najosetljivijim predmetima. Zahvaljujući dvostrukoj podršci i inovativnoj mekoj zaštiti, kristali, grnčarija i vinske čaše će bezbedno pričvršćene i savršeno oprane i osušene.
Dot of light talks to you about information

Svetlo koje će pokazati sve

Smart svetlo će na podu ispred mašine indikovati korisnicima da mašina radi, kako bi izbegli neželjeno otvaranje vrata pre završetka ciklusa.
Shine a light on its qualities

Sjajno LED osvetljenje

Kako bi vidljivost vaših sudova bila maksimalna, neće vam trebati eksterna podrška: zapravo, unutrašnje svetlo pozicionirano iznad korpi omogućava vam jasnu vidljivost za praktičnije i jednostavnije punjenje i pražnjenje mašine.
No more losses. Of time and water.

Bez rizika od izlivanja sa Total Water Block sistemom

Izbegnite prekomerno izlivanje vode zbog kvarova na mašini ili preloma na gumenim cevima zahvaljujući Haier-ovom Washlens Plus' Total Water Block sistemu. Ovo pametno rešenje drastično nadograđuje bezbednost mašine za pranje sudova, sprečavajući bilo kakav rizik za korisnike ali i ambijent u kome se mašina nalazi.
A perfectly adjustable basket. 

Promenite visinu korpe bez napora

Zahvaljujući EasyClick sistemu, Haier sudomašina nudi maksimalnu fleksibilnost prilikom punjenja. Korisnici mogu lako i jednostavno da prilagode visinu gornje korpe u skladu sa prostornim potrebama.
It leaves room for more sustainable drying

Automatsko otvaranje vrata

Zahvaljujući ovoj funkciji, tokom faze sušenja, vrata će se automatski otvoriti za nekoliko centimetara, omogućavajući da vazduh cirkuliše unutar mašine za pranje sudova kako bi se omogućilo prirodno sušenje posuđa.

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
XS 4A4M4PB
Bar kod
8059019078991
Ugradna / Samostojeća
Ugradna
Kompleta
14

Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
IoT App
hOn
Automatsko otvaranje vrata
Da
Treća korpa
Da
Podesiva gornja korpa
Yes with easy-click
Bezbednosno zaustavljanje donje korpe
Da
Sistem sušenja
Kondenzatorsko
Sklopive police
All Rows - Lower
Smart senzor sistem
Da
Elektronska kontrola dugmićima
Dot Matrix
Šarke
Klizne
Maksimalna temperatura ulazne vode (°C)
60
Trenutno (A)
10
Napon (V)
220-240

Broj programa
10
Automatski programi
Da
Pola punjenja
Da
Indikator završetka ciklusa
Da, mogućnost zvučnog signala
Svetlosni indikator nedostatka soli
Da
Svetlosni indikator nedostatka sjaja
Da
Odloženi start
1-23 h
Antibakterijski filter (ABT)
Ne
Snaga pranja/ Perfect Rapid Zona
Da
Standard Water Protection
Da
Totalna protivpoplavna zaštita
Da
Trajanje programa [hh:mm]
03:59

Boja ( samo za ugradne proizvode)
White
Podesive nožice
Da

Klasa energetske efikasnosti
A
Klasa buke
B
Nivo buke (dB (A) re 1 pW
44
Potrošnja energije (100 ciklusa)
54
Potrošnja vode [po ciklusu]
9,5

Visina bez gornje ploče (mm)
818
Visina upakovanog uređaja (mm)
873
Širina upakovanog uređaja (mm)
640
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
629
Neto težina (kg)
40,4
Bruto težina (kg)
41,98
Naziv proizvoda / Kod
XS 4A4M4PB
Bar kod
8059019078991
Ugradna / Samostojeća
Ugradna
Kompleta
14
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
IoT App
hOn
Automatsko otvaranje vrata
Da
Treća korpa
Da
Podesiva gornja korpa
Yes with easy-click
Bezbednosno zaustavljanje donje korpe
Da
Sistem sušenja
Kondenzatorsko
Sklopive police
All Rows - Lower
Smart senzor sistem
Da
Elektronska kontrola dugmićima
Dot Matrix
Šarke
Klizne
Maksimalna temperatura ulazne vode (°C)
60
Trenutno (A)
10
Napon (V)
220-240
Broj programa
10
Automatski programi
Da
Pola punjenja
Da
Indikator završetka ciklusa
Da, mogućnost zvučnog signala
Svetlosni indikator nedostatka soli
Da
Svetlosni indikator nedostatka sjaja
Da
Odloženi start
1-23 h
Antibakterijski filter (ABT)
Ne
Snaga pranja/ Perfect Rapid Zona
Da
Standard Water Protection
Da
Totalna protivpoplavna zaštita
Da
Trajanje programa [hh:mm]
03:59
Boja ( samo za ugradne proizvode)
White
Podesive nožice
Da
Klasa energetske efikasnosti
A
Klasa buke
B
Nivo buke (dB (A) re 1 pW
44
Potrošnja energije (100 ciklusa)
54
Potrošnja vode [po ciklusu]
9,5
Visina bez gornje ploče (mm)
818
Visina upakovanog uređaja (mm)
873
Širina upakovanog uređaja (mm)
640
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
629
Neto težina (kg)
40,4
Bruto težina (kg)
41,98

Dokumenta

Možda će vas interesovati